Jyremark Oy

Jyremark Oy on saumaeristeiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Kehitämme tuotteitamme tiiviissä yhteistyössä talotehtaiden ja VTT:n kanssa. Olemme toimineet eristystuotteiden ammattilaisena jo vuodesta 1985.

Erilaiset ilmasto-olosuhteet asettavat rakentamisessa käytettävät eristemateriaalit koville. Kylmää, kuumaa, märkää sekä kuivaa eri yhdistelminä ulkona samalla, kun sisällä pitää olla tasainen lämpö ja kosteus.

Lähtökohtana eristeiden suunnittelussa ja tuotannossa olemme ottaneet huomioon asiakkaidemme tarpeet yhdistää parhaat ominaisuudet yhteen ja samaan tuotteeseen energiataloudellisesti ja mahdollisimman vähän luontoa kuormittaen.

Jyremark Oy valmistaa saumaeristeet yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan laadukkaasti ja tehokkaasti. Takaamme nopeat ja luotettavat toimitukset. Useat johtavat talovalmistajat luottavat tuotteisiimme - luota sinäkin tutkittuihin ja turvallisiin tuotteisiimme.

Olemme luotettava yhteistyökumppani, josta osoituksena yrityksellämme on paras AAA-luottoluokitus. Tuotteemme ovat suomalaisia avainlipputuotteita parhaimmillaan.

Allergia- ja Astmaliitto Avainlippu Rakennustietosäätiö: Rakennusmateriaalien päästöluokitus AAA-luottoluokitus
Tehdas
Tehdas

 

 
© Jyremark Oy  |  Jämsänkoskentie 2, 42440 Koskenpää  |  p. (014) 767 130, f. (014) 767 137  |  www.jyremark.fi